There are no breaking news at the moment

Venetsian vedet ovat nyt häikäisevän kirkkaita

Viimeisten viikkojen aikana ympäri maailmaa on raportoitu erittäin mielenkiintoisesta ilmiöstä. Kun yhä useampi kaupunki tai kylä on sulkenut tai rajoittanut tapahtumien kulkua on luonto alkanut ottaa valtaa takaisin itselleen. Kauniit kauriit ja ylväät metsot tallustelevat nyt rauhallisesti ympäri maailman katuja kuin satoja vuosia aikaisemmin.

Etkö itse usko tätä ilmiötä vielä todeksi? No ei usko kovin moni muukaan. Olemme keränneet tälle sivulle muutaman uskomattoman kuvan sekä tietoa aiheesta. Nämä kuvat lyövät jauhot suuhun kaikille niille epäilijöille, jotka eivät luonnon voimiin usko karanteenien aikana.

Venetsian vedet kirkastuivat

Italian Venetsiassa on raportoitu luonnon mahdista sillä tavoin, että veden on huomattu kirkastuneen huomattavasti. Aikaisemmin vesi oli harmaata ja nuhjuista. Pahimmillaan se oli niin likaista, että uimisen jälkeen joutui peseytymään erittäin huolellisesti hajun irroittamiseksi kehosta.

Nyt vesi on kuitenkin niin puhdasta, että sitä voisi jo melkein juoda! Kristallin kirkkaaksi muuttunut vesi tuo takaisin sen uljauden joka Venetsialle kuuluu.

Myös eläimiä on nähty sankoin joukoin parveilemassa Venetsian vesistössä. Parhaimmillaan on kerrottu siitä, että veneiden lomassa puikkelehtii satoja meduusoja. Myös ankat ovat nousseet kaduille ihmettelemään sitä, että mihin ihmeeseen kaikki oikein ovat kadonneet. Ehkäpä ne yrittävät metsästää nokkiensa avulla leivän palasia tai etsiä muuta syötävää autioilta kaduilta.

Irlannissa vuohet valtasivat kadut

Vaikka Irlanti on pieni saari ei sekään ole onnistunut välttymään juuri nyt jylläävän viruksen vaikutuksilta. Irlannissa on meduusojen ja ankkojen sijasta nähty erittäin paljon vuohia ja pukkeja kaduilla.

Nämä rohkeat pukit ovat päättäneet siirtyä kohti kaupunkeja ja kyliä viimeisten päivien aikana. Mikään ei näytä pelottavan näitä rohkeita kiipeilijöitä. Saa nähdä, että ovatko pukit ja vuohet tulleet kaduille jäädäkseen vai katoavatko ne kaukaisuuteen kun ihmiset uskaltautuvat liikkumaan uudestaan ulkona.

Apinat mellakoivat Intiassa

Apinat innostuivat mellakoimaan turistien puutteen johdosta

Vaikka moni ei tätä osannutkaan odottaa, ovat apinat mellakoineet Intiassa. Siis mitä? Apinat ja mellakka, miten se edes on mahdollista. Noh, tälle löytyy yksinkertainen selitys.

Osa apinoista on tottunut siihen, että Intiassa matkustavat turistit pelehtivät ja leikkivät apinoiden kanssa. Tässä samassa yhteydessä apinat saavat yleensä joko anastettua turisteilta ruokaa tai syömällä turistien jättämiä ruokia.

Kun turisteja ei enää ole missään julkisella paikalla ovat apinat raivostuneet. Ruokaa on nyt erittäin vaikea löytää eivätkä apinoiden keräily taidotkaan ole aivan parhaimmassa terässä. Tämän asian johdosta apinat ovatkin aloittaneet massiiviset hyökkäykset kyliin ja autoihin ruuan varastamiseksi.

Vaikka apinat ovatkin ihmisille harmittomia on niiden mekastus varmasti ärsyttävää. Myöskään ruokaa ei voi enää jättää ulos pitkäksi aikaa valvomatta, sillä on erittäin todennäköistä että jokin apina sen kerkeää vohkimaan.