There are no breaking news at the moment

Other News

Luonto ottaa ohjat takaisin koronan aikana – katso kuvat

Luonto ottaa ohjat takaisin koronan aikana – katso kuvat

Viimeisten viikkojen aikana ympäri maailmaa on raportoitu erittäin mielenkiintoisesta ilmiöstä. Kun yhä useampi kaupunki tai kylä on sulkenut tai rajoittanut tapahtumien kulkua on luonto alkanut ottaa valtaa takaisin itselleen. Kauniit kauriit ja ylväät metsot tallustelevat nyt rauhallisesti ympäri maailman katuja kuin satoja vuosia aikaisemmin. Etkö itse usko tätä ilmiötä vielä todeksi? No ei usko kovin moni muukaan. Olemme keränneet tälle[Read More…]

by huhtikuu 24, 2020 0 comments Uncategorized
Luonnon vaikutukset hyvinvointiin

Luonnon vaikutukset hyvinvointiin

Löytyykö läheltäsi metsikköä? Tutkimusten mukaan sinne kannattaa suunnata nyt, sillä metsässä oleskelu auttaa muun muassa laskemaan lihasjännitystä, verenpainetta ja sydämen sykettä. Tutkimusten mukaan metsän rauhoittava vaikutus ei yllä pelkästään kehoon vaan myös mieleen, sillä metsässä kävely auttaa vähentämään stressiä ja ahdistuneisuutta. Metsä todellakin voi parantaa Vaikka luonnossa oleskelun voima vaikuttaa eri tavalla eri ihmisiin, on varsin oikeutettua sanoa, että metsä[Read More…]

by lokakuu 23, 2019 Comments are Disabled Uncategorized
Miten päästä luontokuvauksen alkuun?

Miten päästä luontokuvauksen alkuun?

Luonnossa liikkuminen on ihanaa. Jos olet kiinnostunut sekä valokuvaamisesta että luonnosta, mielessäsi on varmasti jo käynyt kerran tai kaksi ajatus luontokuvauksesta. Alku voi kuitenkin tuntua haastavalta: Mistä kannattaa aloittaa? Mikä vuorokaudenaika on paras aika kuvaukselle? Millaisella varustuksella kannattaa lähteä liikkeelle? Päätimme tänään koota auttavan muistilistan aloittelevalle luontokuvaajalle. Toivomme, että siitä on apua! Aloittelevan luontokuvaajan muistilista Kamera aina mukana Ammattilaiselle tämä[Read More…]

by lokakuu 22, 2019 Comments are Disabled Uncategorized
Metsien suojelu on jokaisen yhteinen vastuu

Metsien suojelu on jokaisen yhteinen vastuu

Mediassa on viime aikoina puhuttu paljon metsän ja luonnon vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Itse asiassa joku on tainnut siteerata luontoa jopa ilmaiseksi masennuslääkkeeksi. Mikä parasta, tällä lääkkeellä ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. Luonto on monelle meistä lähellä sydäntä. Itse asiassa jokainen meistä saa olla todella ylpeä Suomen metsistä, sillä valitettava tosiasia on se, että metsää löytyy tästä maailmasta päivä päivältä vähemmän. Maailman[Read More…]

by lokakuu 22, 2019 Comments are Disabled Uncategorized
Mitä Suomi tekee metsiemme eteen?

Mitä Suomi tekee metsiemme eteen?

Metsien suojelu – mitä Suomi tekee metsiemme eteen? Tämä kysymys on varmaan vierähtänyt monen mielessä, niin myös meidän. Suomen metsistä puhuttaessa emme turhaan viittaa vihreään kultaan, sillä metsät ovat todellakin elintärkeä osa sekä talouttamme että hyvinvointiamme. Esimerkiksi pelkästään Suomen valtion metsistä vastaavan Metsähallituksen liikevaihdosta jopa 90 prosenttia saadaan puun myynnistä, siis 90 prosenttia! Seuraavaksi muutamia lukemisen arvoisia Metsähallituksen tunnuslukuja vuodelta[Read More…]

by lokakuu 22, 2019 Comments are Disabled Uncategorized